Κυριακη Ανοιχτα 31 1 / ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 31/1 ... / Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Κυριακη Ανοιχτα 31 1 / ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ 31/1 ... / Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ).

84 views · 31 march 2017. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

οι Αγωνες Ποδοσφαιρου στη Βοιωτια Σαββατο 20 κ Κυριακη 21 ...
οι Αγωνες Ποδοσφαιρου στη Βοιωτια Σαββατο 20 κ Κυριακη 21 ... from 2.bp.blogspot.com
Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με παράδοση εκτός, ούτε με ταντεβού αυτή την κυριακή στην αττική, όπως μετέδωσε πριν λίγο το mega.

Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. 84 views · 31 march 2017. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Τα εμπορικά καταστήματα σε ορισμένες περιοχές της χαλκιδικής θα μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά όλες τις κυριακές από 1 απριλίου. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Τα σούπερ μάρκετ ζητούν να μπει νέος κωδικός στο 13033.

Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05! Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Ανοιχτά καταστήματα σήμερα κυριακή 25 απριλίου 2021. Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά.

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ
ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ from 1.bp.blogspot.com
Ανοιχτά καταστήματα σήμερα κυριακή 25 απριλίου 2021. Click in shop @ notos. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Ανοιχτά είναι σήμερα κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά, και τα κομμωτήρια με το πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την κυριακή 9 μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού.

Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά.

Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05! Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Ανοιχτά είναι σήμερα κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά, και τα κομμωτήρια με το πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την κυριακή 9 μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής. 84 views · 31 march 2017. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017.

Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα.

οι Αγωνες Ποδοσφαιρου στη Βοιωτια Σαββατο 20 κ Κυριακη 21 ...
οι Αγωνες Ποδοσφαιρου στη Βοιωτια Σαββατο 20 κ Κυριακη 21 ... from 2.bp.blogspot.com
Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Click in shop @ notos. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). 84 views · 31 march 2017. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις.

Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05!

Τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την κυριακή 1 νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά, παρά το ότι ο νόμος ανακοινωνεται σημερα 31 οκτ 2020 | 08:53. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05! Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού. Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου. Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Τα εμπορικά καταστήματα σε ορισμένες περιοχές της χαλκιδικής θα μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά όλες τις κυριακές από 1 απριλίου. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Τα σούπερ μάρκετ ζητούν να μπει νέος κωδικός στο 13033. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με παράδοση εκτός, ούτε με ταντεβού αυτή την κυριακή στην αττική, όπως μετέδωσε πριν λίγο το mega κυριακη ανοιχτα. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama